Tradycja Smaku Bawarska

Bawarska

5.50 

Opis

Postaw na naturalne wędliny tradycyjne – pieczona kiełbasa bawarska rozpływa się w ustach Lubisz wędliny tradycyjne, które smakiem przypominają te z czasów dzieciństwa? Nasza kiełbasa bawarska przeniesie cię swoim smakiem do tego wyjątkowego czasu. Jest krucha, delikatna i niezwykle soczysta, dlatego idealnie nada się do grillowania, pieczenia lub gotowania. Swojska kiełbasa bawarska od lokalnego producenta wędlin zadowoli gusta nawet najbardziej wymagających smakoszy. Kiełbasa bawarska to wędlina tradycyjna, która:

  • Jest odpowiednio pieczona i wędzona, by wydobyć z niej pełnię smaku,
  • Składa się tylko z mięsa najwyższej jakości oraz naturalnych przypraw,
  • Nie zawiera w sobie ani grama polepszaczy i barwników,
  • Jest krucha i delikatna.

Producent wędlin i kiełbas, który stawia na tradycyjne rozwiązania
Jako producent wędlin tradycyjnych, stawiamy na najwyższą jakość naszych wyrobów. To właśnie dlatego kiełbasa bawarska przygotowana jest ze starannie wyselekcjonowanego mięsa. Dodatek naturalnych przypraw i odpowiednia technika pieczenia sprawiają, że wyrób ten uzyskuje charakterystyczny, delikatny smak.

Informacje dodatkowe

Kiełbasa wieprzowa w jelicie wieprzowym, średnio rozdrobniona, wędzona, pieczona Ze 120 g surowca mięsnego otrzymano 100 g produktu.

Składniki: Mięso wieprzowe, woda, sól, peklosól,  rzyprawy, sacharoza.

Temperatura przechowywania: od 2 do 7 °C

* Jakość surowców zgodna z założeniami Zakładowego Systemu HACCP.

SKU: Brak danych
Kategoria:
Wszystkie prawa zastrzeżone © 2022 Tradycja Smaku | Projekt i wykonanie: HEDEA